Schoonmaakbedrijf Diest

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de ruime regio rond Diest? Of u nu nood heeft aan een ruitenwasser voor uw woning of bedrijf, een specialist in industriële reiniging van uw werkplaatsen of kantoren, een algemeen schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw huis of bedrijf, of een betrouwbare partner voor het reinigen van zonnepanelen. Bij Schoonmaakbedrijf Dewil bvba bent u aan het juiste adres. Ons team van experten staat klaar voor al uw schoonmaakwerken in de regio Tienen, maar bijvoorbeeld ook in Leuven, Hasselt, Aarschot, Diest, Tongeren en Brussel.

INDUSTRIËLE REINIGING

Met de ruim 35 jaar ervaring is Schoonmaakbedrijf Dewil van alle markten thuis op het vlak van schoonmaak, reiniging en opkuis. Al deze werken worden uitgevoerd in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Bent u toch uit een andere regio? Aarzel niet om contact op te nemen want dit is steeds bespreekbaar! 

De diensten die worden aangeboden zijn:

 • Industriële reiniging: uw werkplaatsen, kantoren of hotelkamers in de regio Diest worden op professionele wijze gepoetst.
 • Ruitenwasser: als deskundige ruitenwasser kan u steeds vertrouwen op de beste resultaten. De drie verschillende toegepaste methodes doen uw ruiten weer stralen. Daarnaast wordt er gedemineraliseerd water gebruikt om geen strepen na te laten.
 • Schoonmaakbedrijf: zoekt u een betrouwbaar, degelijk schoonmaakbedrijf? Danny Dewil bvba verzorgt zowel eenmalige als periodieke schoonmaakwerken. De vakmannen gebruiken hiervoor verschillende reinigingsmethoden op maat.

SCHOONMAAK PARTICULIERE WONINGEN DIEST

Schoonmaakbedrijf Dewil werkt niet enkel voor bedrijven en professionals in de wijde omgeving rond Leuven, maar biedt ook een uitgebreide service aan particulieren. 

Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 • de schoonmaak en opkuis van uw woning na verbouwingswerken of een verhuis
 • opruimingswerken na brand- of waterschade
 • het wassen van de ruiten van uw woning
 • regelmatige schoonmaak van de woning
 • het reinigen van daken, dakgoten, gevels, opritten, terrassen…

KWALITEIT EN SERVICE TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS

Bent u benieuwd naar wat Schoonmaakbedrijf Dewil voor u kan betekenen? Wenst u al uw schoonmaakwerken door deze professional uit te laten voeren? Neem dan snel contact op voor een gratis offerte en ga de samenwerking aan voor:

 • Een onberispelijke afwerking
 • Een strikte naleving van de afgesproken tijden
 • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Een juiste aanpak op maat van reinigingsmethode 

KLANTENTEVREDENHEID OP ZIJN BEST

99% TEVREDEN KLANTEN

Schoonmaakbedrijf Dewil zorgt steeds voor de beste samenwerking en de beoogde resultaten binnen vooraf afgesproken termijn. We streven uiteraard naar 100% klantentevredenheid en zij blij te melden dat 99% van onze klanten effectief zeer tevreden zijn over de diensten van Schoonmaakbedrijf Dewil. 

Mocht u bovendien opmerkingen hebben, kan dit steeds besproken worden. Dit schoonmaakbedrijf gaat meteen met uw bemerkingen aan de slag voor een constructieve en gezamenlijke oplossing!