PARTICULIEREN

Uw woning schoonmaken

Bent u als particulier op zoek naar een partner in schoonmaak die van aanpakken weet? Bij Schoonmaakbedrijf Dewil uit Tienen bent u aan het juiste adres. De combinatie van ruim 35 jaar ervaring en een grondige vakkennis zorgen voor een perfecte service in schoonmaak en opruimingswerken. 

We kunnen u eenmalig bijstaan na een verbouwing of een verhuis, of we worden uw vaste partner voor regelmatige schoonmaakbeurten. Ook voor het wassen van uw ruiten en het reinigen van uw dakgoten staan onze ervaren teams klaar.

Zonnepanelen reinigen

Wist u dat het rendement van zonnepanelen lager wordt als ze niet schoon zijn? Het zonlicht komt niet volledig op de zonnecellen, waardoor er minder elektriciteit wordt opgewekt. Daarnaast zorgen vuile zonnepanelen ook voor een verlaging van de levensduur. Redenen genoeg om uw zonnepanelen te laten reinigen. Het is van het grootste belang dat dit volgens de regels van de kunst gebeurt. Zonnepanelen zijn immers kwetsbare toestellen, die best op de juiste manier behandeld worden.

Eenmalige schoonmaakbeurt

Net een verhuis achter de rug? Verbouwingswerken die flink wat rommel en vuil hebben veroorzaakt? Bouwstof en ander vuil dat overal tussen kruipt en dat je maar moeilijk weg krijgt? Zie je het niet zitten om alles zelf op te ruimen en opnieuw schoon te maken? Geen nood! Schoonmaakbedrijf Dewil staat voor u klaar in de ruime regio rond Tienen voor een grondige en professionele schoonmaakbeurt. Zo bent u snel van alle vuiligheid af en kunt u in geen tijd genieten van een propere en netjes gepoetste woning.

Periodiek schoonmaken

Wilt u uw woning regelmatig laten schoonmaken. Ons team staat klaar voor een periodieke schoonmaak. Een volledige ontzorging op het vlak van schoonmaak en reiniging, daar staat Schoonmaakbedrijf Dewil uit Tienen voor. 

Handmatige en machinale reiniging

De schoonmaakwerken kunnen zowel handmatig als machinaal uitgevoerd worden. Door de werking met deze verschillende reinigingsmethoden kan er voor elke individuele opdracht de beste techniek toegepast worden voor het properste resultaat. Voor het schoonmaken van ruiten en zonnepanelen gebruikt deze poetsploeg osmosewater tegen hardnekkige strepen. Hierdoor wordt een stralend resultaat gegarandeerd.

Ruitenwasser voor uw woning

De ruiten van je woning, ze bieden je vanuit je woonruimte zicht op de wereld. Tenminste, als ze proper zijn. Vuile vegen, vetvlekken, sporen van regendruppels… Ze verstoren allemaal het zich op je buitenomgeving. Laat daarom je ruiten wassen door een een professional. Of je nu het glas laat wassen op het gelijkvloers of op de verdieping(en) van je woning, Schoonmaakbedrijf Dewil heeft voor elke ruitenwasklus de gepaste oplossing, ook op hoogte. Indien de ruiten niet te hoog in de woning zitten, kan er steeds met een ladder gewerkt worden. Volgens de veiligheidsnormen moet er echter vanop een bepaalde hoogte steeds een hoogtewerker aan te pas komen. Schrikt dit u af? Wenst u toch een andere methode? Dat kan!

Danny Dewil bvba biedt ook de mogelijkheid om met de Puraclean-installatie aan de slag te gaan. Dit wordt ook ‘paalwassen’ of ‘osmosewassen’ genoemd. Bij deze methode wordt gedemineraliseerd water omhoog gebracht via een lange paal met daarop een borstel. Dit kan tot op 18 meter hoogte! Het is een veilige werkwijze, aangezien er vanaf de grond gewerkt wordt en ramen op grote hoogte toch perfect gewassen kunnen worden. Hierbij wordt gedemineraliseerd water gebruikt, omdat er op deze manier geen strepen achterblijven.

Schoonmaakbedrijf Dewil heeft de nodige kennis en ervaring in huis om uw zonnepanelen op de juiste manier te reinigen, met de juiste gereedschappen en het juiste product. Er wordt, net zoals bij het wassen van ruiten, gebruik gemaakt van osmosewater. 

Schoonmaak en opkuis, binnen en buiten

U kunt bij Schoonmaakbedrijf Dewil uit Tienen terecht voor alle opruimings- en schoonmaakwerken in en rond uw woning. Naast het schoonmaken van uw binnenruimtes, staan wij ook ter beschikking voor het reinigen van zwembaden, opritten, daken, dakgoten, gevels…

Offerte schoonmaakwerken voor particulieren

Uw schoonmaak uitbesteden aan een ervaren team? Neem snel contact op met Schoonmaakbedrijf Dewil bvba in Tienen voor meer informatie en een gedetailleerde en gratis offerte. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de ruimtes, bestemming en intensiteit van de schoonmaakwerken zodat u nooit voor een financiële verrassing komt te staan.