PROFESSIONALS

Schoonmaken van kantoren

Een nette en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers? Schoonmaakbedrijf Dewil is intussen al de vaste partner voor diverse bedrijven in de regio Tienen en wijde omgeving voor het schoonmaken van kantoren, conferentiezalen en andere werkruimtes. We behandelen daarbij uw tegelvloeren, maar evengoed vaste tapijten…

Reinigen van werkplaatsen en magazijnen

Het schoonmaken van werkplaatsen en magazijnen vergt een specifieke aanpak. En binnen elke sector zijn er dan nog aparte aandachtspunten. Schoonmaakbedrijf Dewil uit Tienen gooit graag zijn meer dan 35 jaar ervaring in de strijd om uw werkplaatsen, ateliers en magazijnen te reinigen.

Schoonmaak en opkuis van uw bedrijf binnen en buiten

U kunt bij Schoonmaakbedrijf Dewil uit Tienen terecht voor alle opruimings- en schoonmaakwerken in en rond uw bedrijf. Naast het schoonmaken van uw binnenruimtes, staan wij ook ter beschikking voor het reinigen van opritten, daken, dakgoten, gevels, reclameborden…

Zonnepanelen reinigen

Wist u dat het rendement van zonnepanelen lager wordt als ze niet schoon zijn? Het zonlicht komt niet volledig op de zonnecellen, waardoor er minder elektriciteit wordt opgewekt. Daarnaast zorgen vuile zonnepanelen ook voor een verlaging van de levensduur. Redenen genoeg om uw zonnepanelen te laten reinigen. Het is van het grootste belang dat dit volgens de regels van de kunst gebeurt. Zonnepanelen zijn immers kwetsbare toestellen, die best op de juiste manier behandeld worden.

Ruitenwasser bedrijfsgebouwen

Wilt u eenmalig of op regelmatige basis de ruiten van uw bedrijfsgebouw laten wassen? Schoonmaakbedrijf Dewil staat in voor een grondige reiniging, zowel binnen als buiten. Ook reiniging op hoogte is geen enkel probleem. Op een relatief lage hoogte werken we met een ladder. Voor hogere ramen schakelen we een indien nodig hoogtewerker in. 

Danny Dewil bvba biedt ook de mogelijkheid om met de Puraclean-installatie aan de slag te gaan. Dit wordt ook ‘paalwassen’ of ‘osmosewassen’ genoemd. Bij deze methode wordt gedemineraliseerd water omhoog gebracht via een lange paal met daarop een borstel. Dit kan tot op 18 meter hoogte! Het is een veilige werkwijze, aangezien er vanaf de grond gewerkt wordt en ramen op grote hoogte toch perfect gewassen kunnen worden. Hierbij wordt gedemineraliseerd water gebruikt, omdat er op deze manier geen strepen achterblijven. 

Professioneel team als betrouwbare partner in schoonmaak

Als u kiest voor een samenwerking met Schoonmaakbedrijf Dewil, kiest u resoluut voor zekerheid en een volledige ontzorging van uw schoonmaak. 

  • Een vaste, professionele ploeg aan deskundige schoonmakers
  • Een luisterend oor met oog voor de noden van de klant
  • Diensten voor zowel particuliere klanten als professionele firma’s
  • Het beogen van een langdurige samenwerking
  • Een samenwerking met verschillende bedrijven in verschillende sectoren 

Schoonmaakbedrijf Dewil bvba in Tienen zorgt steeds voor een samenwerking in vertrouwen en gaat voor de beoogde resultaten binnen de vooraf afgesproken termijn. 

Offerte schoonmaak op uw bedrijf

De schoonmaak op uw bedrijf uitbesteden aan een ervaren team? Neem snel contact op met Schoonmaakbedrijf Dewil bvba in Tienen voor meer informatie en een gedetailleerde en gratis offerte. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de ruimtes, bestemming en intensiteit van de schoonmaakwerken zodat u nooit voor een financiële verrassing komt te staan.